Ik heb niets te verbergen!

  • SL_BC_2019_001.jpg
  • SL_BC_2019_002.jpg
  • SL_BC_2019_004.jpg

Je ziet het pas als je het door hebt. In een wereld vol digitale technologie is beveiliging en privacy wel degelijk veranderd. Maar ondanks alle oplossingen om ons te beveiligen, nemen de security incidenten alsmaar toe. Zien de gebruikers het echte gevaar (op de lange termijn) nog niet in of beschouwen zij dit als complex en beperkend? Zijn wij uit het oog verloren wat wij nu écht moeten beschermen?

Op 13 maart 2019 in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam heb ik een presentatie verzorgd op de Security Bootcamp van SecureLink. ​“Ik heb niets te verbergen” wordt veelvuldig gezegd door menig persoon. Ook voorafgaand van mijn presentatie heb ik dit gehoord, maar na mijn presentatie waren de meningen zeer verdeeld. Trots om voor zo’n groot publiek te mogen inspireren en informeren over bewustzijn van beveiliging en privacy met behulp van moderne technologie. Het is gewoon een kwestie van tijd…