Disclaimer

De website jort.kollerie.info is een persoonlijke website waarbij commerciële doeleinden en zakelijk diensten zijn uitgesloten. De informatie welke men kan raadplegen via deze website is puur informatief.

Hoewel er maximaal naar gestreeft wordt om betrouwbare informatie te verschaffen, kan niet worden gegarandeerd dat de informatie juist is op het moment waarop deze wordt ontvangen of dat de informatie juist is in de context waarin deze wordt gebruikt. De eigenaar kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de informatie, noch voor de schade (in welke vorm dan ook), direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van deze site. Meningen geuit in artikelen zijn de persoonlijke meningen van de schrijvers. Ook hiervoor kan eigenaar geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden. Anonieme reacties die alleen bedoeld zijn om auteur of betrokken personen of bedrijven in negatief daglicht te stellen, worden zonder discussie verwijderd.

Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor wat bezoekers op deze site in een reactie op een bericht plaatsen, aansprakelijkheid hiervoor is uitgesloten. Deze reacties zijn de persoonlijke mening van de bezoeker/schrijver en reflecteren dan ook op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van de eigenaar/auteur van deze site. Deze site bevat links naar andere sites. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacypraktijken noch de inhoud van deze sites.